به گزارش کربلاییان، از ۱۸۰۰ طرح اشتغالزایی این بنیاد یکهزار طرح تا به امروز به بهرهبرداری رسیده و ۸۰۰ طرح دیگر هم در شرف راهاندازی است و تا چند ماه آینده تکمیل میشود.
پس از وقوع زلزلهی سرپل ذهاب بنیاد برکت از طرف ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) مأموریت یافت که اشتغالهای روستایی از دسترفته در اثر زلزله را احیا کند. در این راستا و در نخستین گام ۳۱۵ طرح اشتغالزایی در مناطق زلزلهزده بهویژه برای زنان سرپرست خانوار ایجاد شد. تسهیلات واگذار شده برای اجرای این طرحهای اشتغالزایی به شکل بلاعوض است.
در گام دوم و با انعقاد تفاهمنامهای میان بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و کمیته امداد، ایجاد ۵۰۰ طرح اشتغالزایی در قالب مدل اشتغالزایی اجتماعمحور برکت تحت عنوان «سحاب» یا سرمایهگذاری حمایتی اشتغالزایی برکت در دستور کار قرار گرفت. این تعداد طرح اشتغالزایی با همکاری مشترک تسهیلگران بنیاد برکت و کارشناسان اشتغال کمیته امداد به بهرهبرداری رسید.
در گام سوم و پس از اجرای موفق این تفاهمنامه، با اضافه شدن متممی به آن، ایجاد یکهزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور دیگر در تمام نقاط استان کرمانشاه هدفگذاری شد تا در قالب مدل اجتماعمحور سحاب راهاندازی شود.
با طی شدن فرآیند شناسایی، آموزش و اعطای تسهیلات به متقاضیان، این تعداد طرح اشتغالزایی نیز تا چند ماه آینده به بهرهبرداری کامل خواهد رسید.
با راهاندازی و بهرهبرداری از این ۱۸۰۰ طرح اشتغالزایی، بیش از ۳ هزار فرصت شغلی در سراسر استان کرمانشاه ایجاد میشود. میزان اعتبار تخصیصیافته برای ایجاد این تعداد طرح اشتغالزایی بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد ریال است.
با توجه به گسترش طرحهای اشتغالزایی و تحت پوشش قرار دادن تمامی شهرستانها و مناطق محروم استان کرمانشاه، بنیاد برکت در دومین دورهی آموزش تسهیلگران اقتصادی و اجتماعی که در تیرماه برگزار میشود، آموزش تعدادی تسهیلگر را برای استان کرمانشاه در دستور کار خود قرار داده است.
۱۸۰۰ طرح اشتغالزایی بنیاد برکت در استان کرمانشاه در ۲۰ رسته شغلی از جمله پرورش دام سبک و سنگین، خیاطی، پرورش بوقلمون، صنایع دستی و غیره ایجاد شده است.
به گزارش تسنیم بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با هدف محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم، نهضت اشتغالزایی و ایجاد فرصتهای کسبوکار را در این مناطق راهاندازی کرده است.