آیین بزرگداشت و تکریم هنرمند انقلابی استاد نادر طالب‌زاده با مشارکت حوزه هنری انقلاب اسلامی، اداره کل کتابخانه‌های عمومی و سازمان بسیج هنرمندان با محوریت تبیین شخصیت زنده‌یاد استاد طالب‌زاده و تحلیل و بررسی کتاب «راز رسانه» برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کربلائیان، آیین بزرگداشت و تکریم هنرمند انقلابی استاد نادر طالب‌زاده با مشارکت حوزه هنری انقلاب اسلامی، اداره کل کتابخانه‌های عمومی و سازمان بسیج هنرمندان با محوریت تبیین شخصیت زنده‌یاد استاد طالب‌زاده و تحلیل و بررسی کتاب «راز رسانه» (اندیشه‌ها و فعالیت‌های مرحوم نادر طالب‌زاده)، با شعرخوانی شاعران انقلاب و هم‌خوانی گروه سرود لاله‌های انقلاب عصر یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ‌ماه در محل حوزه هنری برگزار شد.

در آیین گرامیداشت عمار انقلاب، برخی شاعران به قرائت شعر پرداختند و سپس گروه سرود لاله‌های انقلاب قطعه‌ای تأثیرگذار تحت عنوان “سردار” را اجرا کردند. در ادامه کتاب راز رسانه توسط رضا کریمی، از فعالان فرهنگی و اساتید دانشگاه، مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.
کریمی در این مراسم به جمله ای از شهید آوینی اشاره کرد و گفت: نادر با چشمان آبی دریایی‌اش دیده است چگونه خورشید از مغرب سر می‌زند»؛ این جمله بسیار معنادار است و از درک و فهم او حکایت می کند و هم طلوع خورشید از مغرب نشان افول غرب و ظهور حقیقت است.
کریمی در ادامه بیان کرد: بازگشت طالب زاده از آمریکا به ایران بسیار عبرت برانگیز است چون خودش می گفت؛ در روزهای انقلاب من با یک هواپیمای خالی به ایران برگشتم. این تنهایی در هواپیما اسم با مسمای نادر و ویژه بودن او را نشان می دهد و باید فکر کنیم چه چیزی او را برخلاف موج به وطنش بازگرداند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به عمده فعالیت‌های طالب زاده اشاره کرد و گفت: یک دسته فعالیتهای او ساخت آثار مستند مانند خنجر و شقایق و ساعت ۲۵ و آمریکا شمارش معکوس بود. کار دیگر او ساخت -فیلم سینمایی «بشارت ‌منجی» و مطرح کردن نام انجیل برنابا بود همچنین فعالیت شاخص دیگر وی راه اندازی – برنامه‌های گفتگومحور مانند راز و عصر در تلویزیون بود لذا کار مهم دیگر وی تربیت مستندسازان ایران و افغان و لبنانی بود، او در برپایی جشنواره عمار سهم مهمی داشت و همچنین او جشنواره افق نو با حضور کارشناسان سراسر دنیا را برگزار کرد که آنقدر آمریکا را ناراحت کرد که منجر به تحریم او شد.
کریمی در پایان گفت: طالب زاده حلقه وصل بود و سعی می کرد به جای خود دیگران را تبلیغ کند، برای مثال در کتاب «راز رسانه» این را می بینیم ودر جایی از آن در مورد دو اندیشمند معاصر از زبان او می خوانیم که: «من در مقابل مرتضی (آوینی) و یوسف (میرشکاک) کسی نیستم ‌اما تلاش می‌کنم این دو برج لشکر اسلام بیشتر دیده شوند.

تهیه و تنظیم خبر: دکتر رضا کریمی