به گزارش کربلائیان، محسن گلچهر بسیجی که از جوانی در پایگاههای مقاومت بسیج فعالیت داشته و با مشورت یکی از فرمانده پایگاهها که می گفته است: ” سعی کنید در ارگانها و ادارات مختلف ورود کنید تا خدمات نیرو های مذهبی دامنه دار باشد” جذب ارتش جمهوری اسلامی ایران شد.
در سال ۱۳۸۵ مسئولیت پایگاه مقاوتِ منازل سازمانی ا.ج.ا.ا را برعهده گرفت و همزمان قرارگاه مردمی مدافعین را در راستای محرومیت زدایی تشکیل داد.
ایشان در سال ۱۳۹۸ بعنوان فرمانده بسیج حوزه ۱۰ شهری امام هادی(ع) در مناطق آقاجان و چمن طرح کرامت را دنبال کرد.
وی در راستای مشکلات آغاز فعالیت در محله آقاجان گفت:
از مشکلات اولیه نبود نهاد فعال و عدم ورود بنیادهای خیریه و مردمی به آن محله بود که با شجاعت بسیجیها برای ورود به آنجا و همکاری وزارت کشور و سپاه پاسداران طرح کرامت زیر نظر قرارگاه جوادالائمه(ع) کار خود را آغاز کرد. اما اولین و اساسیترین مشکل منطقه، اعتیاد، آنهم در سطح وسیعی از محله بود؛ که ما را بر آن داشت تا ابتداعا یک بانک اطلاعاتی از پاتوقها و افراد درگیر ایجاد کنیم، سپس تعدادی از افراد شناسایی شده را به کمپهای ترک اعتیاد منتقل کردیم.
این بسبجی مخلص درباره سمت و سوی فعالیت هایشان افزود:
در محلههایی چون آقاجان بدلیل درگیر بودن اغلب بزرگسالان به آسیب های اجتماعی، افراد معتمد از حیث تاثیر گذاری بر نوجوانان وجود ندارد
ما برای اولین بار در کشور طرح “مهریاران نوجوان” را راهاندازی و کودکان زیادی را شناسایی کردیم و مسائل تربیتی، تحصیل و اشتغال آنها را دنبال کردیم تا این نوجوانان خودشان الگویی باشند برای کوچکترهای محله.
و همچنین با پیگیری آزادی چند سرپرست خانواده از زندان و ایجاد شرایط اشتغال آنها به بازیابی خانوادهها کمک کردیم.
که مجموع این اقدامات باعث شد بعداز ۲سال آمار کودکان کار کاهش چشمگیری داشته باشد
گلچهر درباره فعالیت های کرونایی گفت:
اولین کار ما هدایت کمک های خیرین به محله است.
اقدام بعدی ما ایجاد کارگاه تولید مواد ضدعفونی است که با کمک کودکان کار محله آقاجان برای پرکردن بطریها و توزیع در محله در حال فعالیت است
و تاکنون ۱۴۰.۰۰۰ بطری توزیع شدهاست.
همچنین ما توانستیم بسیاری از انجمن های مردمی را کنار خودمان بیاوریم تا در ارائهی آموزشهای بهداشتی و توزیع موادضدعفونی به ما کمک کنند.
وی به عنوان نکتهی پایانی افزود:
میتوان در بحران کرونا نعمتهایی را دید.
اینکه مسئولین کنار مردم قرار گرفتند و حرکتهای جهادی میکنند.
اینکه گروههای مردمی دست به دست هم دادهاند. باعث نزدیکی دلها شده است.
در این برهه دشمن از دیدن این اتحاد و همدلی خونش به جوش میآید.
ارگانها، سازمانها و ادارات اگر دست به دست هم بدهند توانشان چندبرابر می شود و بهتر و راحتتر می توانند مشکلات مردم را حل کنند.