به گزارش کربلائیان به نقل از خبرگزاری فارس از کرمانشاه، ابراهیم شکیبا در توضیح عملکرد فوقالعاده استانکرمانشاه در پیشگیری از بیماری کرونا به تایید وزارت بهداشت، اظهار داشت: بخشی از این تقدیر به دلیل عملکرد خوب دانشگاه در موضوع غربالگری افراد و خانوار چه در مرحله اول و چه در مرحله دوم که به خوبی انجام شده، بود.
وی ادامه داد: همچنین به دلیل بحث بیماریابی بسیارخوب در کرمانشاه که در موضوع تشخیص زودهنگام بیماران سرپایی صورت گرفته و مراقبت بسیار خوب این بیماران و خانواده آنان و قرنطینه کردن این افراد بوده است.
سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه عملکرد مناسب استان در خصوص موضوع گام دوم فاصلهگذاری اجتماعی و دقت در این موضوع اثرات خوبی در پیشگیری داشته است، گفت: مراقبت و پیگیری بیماران تشخیص داده شده چه بستری چه سرپایی به خوبی صورت گرفته است.
وی اضافه کرد: فعلا در سه آزمایشگاه تشخیص کوید ۱۹ (R6-pcr) انجام می شود که انشاءالله بهزودی این تعداد را افزایش میدهیم.
شکیبا ادامه داد: هماکنون۲۰ مرکز ۱۶ ساعته کارتشخیص و درمان و نمونهگیری را بهخوبی برای عموم مردم انجام میدهند.