کرمانشاه میزبان خدام رضوی است

به گزارش کربلائیان و به نقل از فارس کرمانشاه، فرهاد دوستی در خصوص برنامه‌های اجرایی در دهه کرامت، اظهار داشت: دهه کرامت با میلاد مبارک خانم فاطمه معصومه(س) شروع می‌شود و با میلاد پر از نور امام رضا(ع) به پایان می‌رسد.

وی ادامه داد: در این دهه کارهای فرهنگی، اجتماعی و جهادی از سوی دفتر خادمیاران رضوی در استان انجام می‌شود و از روز گذشته که خدام و پرچم متبرک آستان مبارک امام رضا(ع) مهمان استان هستند برنامه‌های فرهنگی شروع شده است.

مسؤول کانون نوجوانان و جوانان رضوی استان کرمانشاه گفت: امروز مراسم عطرافشانی مزار و تجلیل از خانواده‌ها شهدا را در برنامه داریم که دیدار با نماینده ولی فقیه، تجلیل از مددجویان بهزیستی و سرکشی ایتام و کودکان کار و آزادسازی مددجویان زندانی جرایم غیرعمد از دیگر برنامه‌های اجرایی این ایام است.

درباره ی مدیر سایت

مطلب پیشنهادی

اسراییل دچار فروپاشی درونی شده است

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کربلائیان و به‌نقل از خبرگزاری مهر کرمانشاه، حجت الاسلام حبیب الله غفوری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *