خادمیاران با تجربه بهیاری و پرستاری جهت حضور در بیمارستان ها اقدام کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کربلائیان؛ مدیر دفترنمایندگی آستان قدس رضوی استان کرمانشاه خبر داد: خادمیاران طی روزهای اخیر جهت همیاری مدافعان سلامت و خدمت رسانی به بیمارستان امام رضا(ع) رفتند.
سیدمحمدجعفر امامیان ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: رسالت طرح خادمیاری خدمت رسانی به جامعه است و هم اکنون که کشور ما با شیوع یک بیماری سراسری درگیر شده خادمیاران همراهی و حضور در کنار مدافعان سلامت را جزو وظایف خود می دانند.
وی افزود: طی هماهنگی هایی به عمل آمده با مسئولین بیمارستان امام رضا(ع) خادمیاران داوطلب زیر ۴۰ سال جهت انجام امورات گند زدایی و ضدعفونی کردن بیمارستان و سایر وظایف محوله طی یک معرفی نامه جهت خدمت رسانی به بیمارستان معرفی می شوند.
امامیان ضمن اشاره به تلاش خادمیاران گفت: تا کنون ۵۰ خادمیار جهت مشارکت اعلام آمادگی نموده اند و طی روزهای اخیر با توجه به اعلام نیاز بیمارستان ۲ گروه ۴ نفره خانم و آقا جهت خدمت رسانی اعزام شدند.
ایشان در پایان اعلام کرد خادمیاران با تجربه ی بهیاری و پرستاری جهت اعزام و خدمت رسانی می توانند اعلام امادگی نمایند.