معاون قرآن و عترت استان کرمانشاه از نام‌نویسی بیش از ۲۰ هزار کرمانشاهی در مسابقات سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم خبر داد.

محسن کرمیان در  گفتگو با  خبرنگار ما اظهار داشت: ۲۰۸ هزار نفر در مسابقات سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم ثبت‌نام کرده اند که سهم استان کرمانشاه از این تعداد ۲۰ هزار و ۱۱۳ نفر است.

وی با بیان اینکه از مجموع ثبت‌نام شدگان ۷۸۸۷ نفر در بخش کتبی، ۶۸۵۶ بخش شفاهی و ۵۳۷۰ نفر در بخش الکترونیکی شرکت کرده‌اند، گفت: شمار شرکت کنندگان زن را با سهم ۷۹ درصد ۱۵ هزار و ۸۷۲ نفر اعلام و عنوان کرد: ۴۲۴۱ مرد کرمانشاهی نیز در این آزمون ثبت‌نام کردند.

معاون قرآن و عترت استان کرمانشاه بیان کرد: ازمون بخش الکترونیکی روزهای یکم و دوم اسفند ماه، آزمون کتبی در روز نهم اسفند و بخش شفاهی نیز از یازدهم تا شانزدهم اسفند برگزار خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه محدودیت سنی برای شرکت در آزمون وجود ندارد، گفت: دانش آموزان نیز به طور جداگانه در سامانه همگام آموزش و پرورش نسبت به ثبت‌نام اقدام کردند.

کرمیان با بیان اینکه استان کرمانشاه لینک رتبه سوم بیشترین ثبت نامی ها را در کشور دارد، تصریح کرد: سال گذشته ۱۰ هزار و ۳۵۰ نفر از استان کرمانشاه در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن  ثبتنامی کردند که آمارهای امسال از رشد دو برابری حکایت دارد.