امام جمعه کرمانشاه از مسئولان خواست تا آینده‌نگری برای مقایله با بحران‌ها را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.

آیت‌الله مصطفی علما در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته کرمانشاه با تقدیر از تلاش‌ها و کمک‌های نیروهای نظامی و همچنین سازمان‌های امدادی در یاری رساندن به سیل‌زدگان اظهار داشت: عملکرد ستاد مدیریت بحران استان هم در این زمینه قابل تقدیر است.

وی بیان داشت: استاندار کرمانشاه در بحث سیل نیز همچون بحران زلزله پای کار بود و اوضاع را به خوبی مدیریت کرد.

امام جمعه کرمانشاه همچنین از نمازگزاران و مردم فهمیم استان نیز خواست تا با کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود به یاری سیل‌زدگان بشتابند و به آنها در حد آنچه در توانشان است کمک کنند.

آیت الله علما خاطرنشان کرد: دولت قادر نخواهد بود به تنهایی بار کمک به این مردم را به دوش بکشد، لذا همه باید برای عبور مردم سیل زده از این شرایط تلاش و کمک کنند.

وی همچنین به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در خصوص مدیریت این بحران اشاره‌ای داشت و گفت: تذکرات معظم لهدر مورد محکم‌کاری و آینده‌نگری را مسئولان باید سرلوحه کارهای خود قرار دهند.

خطیب جمعه کرمانشاه مناسبت‌های هفته پیش رو از جمله شهادت آیت‌الله محمدباقر صدر، ولادت امام حسین (ع)، ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و ولادت امام سجاد (ع) را هم متذکر شد.

آیت الله علما با اشاره به مناسبت روز میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار، جایگاه والای این امام بزگوار در تربییت انسان‌های مخلص و الگوسازی مقابله با ظلم برای جهانیان را یادآورد شد و مکتب اهل بیت (ع) را مایه اقتدار و عظمت بشریت دانست.