مادر شهیدان «آرمین» به فرزندان شهیدش پیوست

مراسم تشییع پیکر مرحومه حاجیه خانم دلبر سمیعی مادرشهیدان والامقام بهمن و خسرو آرمین، امروز با حضور مسؤولان استانی و خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر در کرمانشاه تشییع و به خاک سپرده شد.

شهید خسرو آرمین در سال ۱۳۴۷ متولد و در دهم اسفند سال  ۱۳۶۰ در عملیات والفجر ۹ در منطقه سلیمانیه مفقودالاثر شد.

پیکر این شهید والامقام پس از بازگشت به کشور در گلزار شهدای باغ فردوس کرمانشاه و در جوار همرزمان شهیدش به خاک سپرده شد.

شهید والامقام بهمن آرمین نیز در سال ۱۳۳۹ متولد و در شانزدهم مهرماه سال ۱۳۶۷در منطقه عملیاتی سردشت (بوالفتح) آسمانی و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

آیت‌الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه و بهمن امیری مقدم استاندار کرمانشاه در پیام مشترکی درگذشت حاجیه خانمدلبر سمیعی مادر شهیدان والامقام بهمن و خسرو آرمین را تسلیت گفتند.

متن این پیام به این شرح است:

درگذشت مرحومه مغفوره حاجیه خانم دلبر سمیعی مادر شهیدان والامقام بهمن و خسرو آرمین که از نمونه‌های صبر و ایثار هستند، موجب تالم و تاثر فراوان تمام آحاد مردم استان به‌ویژه جامعه ایثارگری شده‌ است.

بی‌تردید پاداش صبر و فداکاری این مادر گرامی رحمت واسعه الهی و همجواری با اولیاء‌الله و ارواح پاک شهیدان عزیز است.

اینجانبان ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم این شهدای والامقام و مردم بزرگوار استان از درگاه ایزد منان برای آن مرحومه علو درجات و برای بازماندگان آن مرحومه محترمه اجر و پاداش الهی را مسئلت می‌نماییم.

درباره ی مدیر سایت

مطلب پیشنهادی

اسراییل دچار فروپاشی درونی شده است

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کربلائیان و به‌نقل از خبرگزاری مهر کرمانشاه، حجت الاسلام حبیب الله غفوری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *