رهبر انقلاب درگذشت مرحوم حبیبی و مرحوم مهرآئین را تسلیت گفتند

به گزارش کربلاییان،حضرت آیت الله خامنه‌ای در پیام‌های جداگانه‌ای درگذشت آقایان محمدنبی حبیبی و محمد مهرآئین را تسلیت گفتند.

متن پیام‌های رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

درگذشت مرحوم مغفور آقای محمدنبی حبیبی را به خانواده‌ی محترم و بازماندگان و دوستان و همکاران ایشان تسلیت عرض میکنم. ایشان از کارگزاران خدمتگزار نظام و فعالان صدیق عرصه‌های سیاسی و اجتماعی انقلاب بودند. رحمت و مغفرت الهی شامل حال آن مرحوم باد ان‌شاءالله.

سیّد علی خامنه‌ای

۱۰ بهمن ۱۳۹۷

بسم الله الرحمن الرحیم

درگذشت مرحوم مغفور آقای محمد مهرآئین را به خانواده‌ی گرامی و بازماندگان و دوستان و همرزمان ایشان تسلیت عرض میکنم. آن مرحوم از مبارزان دیرین و پدر گرامی دو شهید عزیز و از عناصر با وفا و خدوم انقلاب در طول زندگی خود بودند. رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت میکنم.

سیّد علی خامنه‌ای

درباره ی مدیر سایت

مطلب پیشنهادی

اسراییل دچار فروپاشی درونی شده است

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کربلائیان و به‌نقل از خبرگزاری مهر کرمانشاه، حجت الاسلام حبیب الله غفوری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *