به گزارش کربلاییان عباس خدادادیان با بیان اینکه جلوگیری از آسیبهای اجتماعی با اجرایی شدن فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر محقق میشود اظهار داشت: بیش از ۱۴ هزار نفر از طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر در قالب گروه در استان کرمانشاه ساماندهی میشوند.
وی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته ۲۰ هزار نفر از طلایهداران امر به معروف و نهی از منکر در استان ساماندهی و آموزشهای لازم را کسب کردند، عنوان کرد: در صورت ساماندهی این ۱۴ هزار نفر که در سال جاری آموزش لازم را به مدت هشت ساعت در حوزههای احکام، اصول اعتقادی، نیازهای قضایی تذکر لسانی کسب میکنند، تعداد طلایهداران استان به ۳۴ هزار نفر میرسد و این فریضه الهی را تحقق ببخشیم.
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه از برگزاری ۲۳۶ نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی با موضوعات احیای امر به معروف و نهی از منکر در شهرستانهای استان خبر داد و افزود: هیئتهای قرآنی در سطح دستگاههای اجرایی در سالهای گذشته راهاندازی شده و امسال تعداد این هیئتهای قرآنی و عترت باید به ۳۷۱۹ هئیت در سطح دستگاههای اجرایی برسد.
وی با بیان اینکه جلسات اخلاق مدیران در سطح استان از سوی معاونت این ستاد برگزار میشود، گفت: از دیگر برنامهها میتوان به برگزاری جلسات پرسش و پاسخ مسئولان و مردم در راستای موضوع امر به معروف و نهی از منکر، جذب افراد خیر برای افزایش فعالیتهای ستاد، شناسایی مصادیق معروف و منکر در استان، نشستهای تخصصی ماهیانه پیرامون وضعیت زنان و ارائه راهکار به منظور برطرف کردن مشکلات آنها با همکاری دفتر معاونت زنان ستاد امر به معروف اشاره کرد.
خدادادیان با بیان اینکه معاضدت قضایی با آمران به معروف و ماهیان از منکر در سطح استان توسط دستگاه قضایی داریم، افزود: در هر شهرستان یک شعبه برای معاضدت از آمران امر به معروف تشکیل شده و نسبت به رسیدگی به امور این افراد اقدام میشود.
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه با اشاره جذب و تربیت مربی در استان در راستای تحقق این سنت فریضه الهی گفت: در سالهای گذشته تعداد این مربیان ۴۰ نفر بود که امسال ۷۲ مربی تربیت خواهیم کرد و آموزشهای لازم برای تحقق امر به معروف و نهی از منکر برای آنها ارائه میشود.
خدادادیان هدف کلان امر به معروف و نهی از منکر در سال ۹۸ را همگانی شدن دعوت به معروف و نهی از منکر با تکیه بر آموزههای قرآن کریم و سیره معصومین(ع) و اندیشههای امام(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری و تحقق اصل هشتم قانون اساسی عنوان کرد و افزود: شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات، دستگاهها، اصناف، بازار، کارخانجات، هیئتهای مذهبی، یگانهای نظامی و انتظامی و هیئتهای ورزشی تشکیل شده است.
وی با اشاره به اینکه گروه طلایهداران مربوط به دستگاههای اجرایی و دانشجویان، گروه یاوران مربوط به معلمان امر به معروف است عنوان کرد: گروه یادآوران مخصوص امر به معروف و نهی از منکر در بین دانشآموزان مدارس است.
خدادادیان از فعالسازی ۱۷ کانال به منظور رواج معروفات و نهی از منکرات در فضای مجازی خبر داد و افزود: نقش رسانهها در فرهنگسازی امر به معروف و نهی از منکر و بیان روایات از ائمه معصومین(ع) و پیامبران در رابطه با ضرورت امر به معروف و نهی از منکر و بیان سرگذشت ناگوار اقوام و جوامعی که این فریضه الهی را در جامعه ترک کردند بسیار مؤثر است.
جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه با بیان اینکه هر هفته رزمایش تذکر رسانی در استان با حضور ۲۱۰ گروه از طلایهداران برگزار میشود، بیان کرد: ستاد امر به معروف یک تشکل مشورتی و هماهنگ کننده است و تمامی دستگاههای اجرایی در رابطه با تحقق این فریضه الهی وظایف خاصی دارند و این ستاد ملزم به برگزاری جلسات هماندیشی با این دستگاهها است.
وی با بیان اینکه دشمن حملات همهجانبه نسبت به دستاوردهای فرهنگی انقلاب اسلامی دارد، بیان کرد: تمام دشمنان در یک برنامهریزی گسترده خواهان براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران از داخل هستند.
خدادادیان با بیان اینکه دشمن در این تهاجم فرهنگی و جنگ رسانهای خواهان انتقال فرهنگ لیبرالی به داخل تفکر مسلمانان است، عنوان کرد: دشمن با تمام توان حمله فرهنگی، اقتصادی خود را شروع کرده لذا باید دستگاههای فرهنگی متولی نظام باید فعالیت خود را دوچندان کنند و توصیههای رئیس ستاد امر به معروف استان برای دستگاههای اجرایی لازمالاجرا است و اگر تخلف کنند برابر قوانین اقدامات لازم با آنها برخورد میشود.
خدادادیان با اشاره به اینکه گروه طلایهداران در ادارات، مساجد، مدارس و پایگاههای بسیج به امر به معروف میپردازند عنوان کرد: یکی از اقدامات این طلایهداران هماهنگی با شوراهای امر به معروف دستگاهها و نهادهای اجرایی جهت حمایت از پویش «بگوییم و برویم» در تمام ادارات در ماه رمضان است.