بهره‌برداری از مساجد مناطق زلزله‌زده کرمانشاه تا سال آینده

حجت‌الاسلام محمدجواد فاطمی‌نسب در آئین کلنگ زنی مسجد صاحب الزمان (عج) شهرستان سرپل ذهاب که با حضور استاندار و جمعی از مسئولان برگزار شد، اظهار داشت: بعد از گذشت چند ماه از زلزله استاندار کرمانشاه پیگیر ساخت مساجد و اماکن مذهبی این شهرستان بودند و در این زمینه نیز توانستند اعتبارات خوبی را جذب کنند.

وی با قدردانی از تلاش‌های استاندار کرمانشاه در زمینه بحران‌های پیش آمده در سرپل ذهاب افزود: حضور استاندار در این مناطق و سرکشی از مردم موجب قوت قلب برای این مردم بود.

امام جمعه سرپل ذهاب بیان داشت: مردم ما ولایت مدارند و تقوا جز شاخصه‌های اصلی آنها است و امروز بازسازی مساجد در این مناطق برای مردم یک دغدغه است.

وی تصریح کرد: بودجه‌های عمرانی مساجد تقلیل پیدا کرده است و از استاندار می‌خواهیم تا اعتبار مورد نظر را به مساجد تخصیص دهد و همچون گذشته در امر بازسازی مساجد ما را یاری دهد.

حجت الاسلام فاطمی نسب گفت: ان شالله بتوانیم همه مساجد آسیب دیده و یا تخریبی را در این مناطق بازسازی کنیم و امیدواریم تا یک سال آینده شاهد بهره برداری از همه مساجد زلزله زده باشیم.

وی همچنین با تاکید بر لزوم توجه به مستأجران در مناطق زلزله زده گفت: در حال حاضر انتظار می‌رود تا این افراد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند.

درباره ی مدیر سایت

مطلب پیشنهادی

در منزل من، همه افراد، هرشب در حال مطالعه خوابشان مى‌برد

به گزارش کربلاییان, صفحه حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنه‌ای در اینستاگرام پستی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *