بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی کربلائیان و بهنقل از خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، آیتالله مصطفی علما در خطبههای نماز جمعه این هفته با اشاره به اینکه بالاترین هدیه از جانب خدا به انسانها تربیت و هدایت آنها توسط پیامبران و اولیای الهی است، اظهار داشت: انسان باید انسان تربیت شود و پیامبران به این دلیل فرستاده شدهاند.
نماینده ولیفقیه در استان کرمانشاه با اشاره اینکه سیدالشهدا(ع) خود را فدای تربیت انسانها کرد گفت: بر جامعه اسلامی یزید حکومت میکرد و دستورات اسلامی و احکام به هیچ وجه رعایت نمیشد و وحی، اسلام و قرآن را مسخره میکردند.
وی با بیان اینکه مبارزه سیدالشهدا(ع) مبارزه فکر و عقیده بود و میخواست انسانها زیر پرچم اسلام زندگی کنند بیان کرد: همه ما باید اسلام را با جان و دل حفظ کنیم.
علما با اشاره به اینکه هیچ توشهای بالاتر از تقوا نیست عنوان کرد: امام خمینی(ره) بارها فرمودند به جمهوری اسلامی رأی میدهم و شعار نه شرقی و نه غربی را سر دادند.
امام جمعه کرمانشاه گفت: حضرت ابوالفضل العباس(علیهالسلام) برای زنده نگهداشتن اسلام جان خود را فدا کرد و برای همه آزادگان دنیا نماد غیرت و ایستادگی شد.
نماینده ولیفقیه در استان کرمانشاه با اشاره به اینکه حضرت عباس (علیهالسلام) غیرت خود را در راه حمایت از دین و هدایت انسانها خرج کرد زیرا دین گوهری حفاظت از وجود انسانها است بیان کرد: اهلبیت(علیهالسلام) حمایت خود را از دین، غیرت و ایمان به عالمیان نشان دادند.
وی با اشاره به اینکه یکی از خصوصیات حضرت عباس (علیهالسلام) نافذالبصیره بودن این شخصیت است عنوان کرد: جوانان باید در دستگاه اهلبیت (علیهالسلام) این غیرت و بصیرت ابوفاضل را الگوی خود قرار دهند و آمریکاییها و دشمنان نظام اسلامی از این بصیرت جوانان بسیار خشمگین هستند.
علما با بیان اینکه حضرت عباس (علیهالسلام) عبدالصالح هستند گفت: این بصیرت و آگاهی جوانان مملکت است که جمهوری اسلامی را حفظ کرده است.
پایگاه اطلاع رسانی کربلائیان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در استان کرمانشاه