حجت الاسلام مجتبی فتح الهی نژاد در گفتگو با خبرنگار ما درباره کم رنگ شدن هنرهای اسلامی و جایگزینی معماری غربی اظهار داشت: فرهنگ اسلامی هماهنگ با فطرت انسان است و فطرت انسان در خصوص برخی از آداب و سنناقتضا میکند آنچه به صلاح جامعه است را ترویج دهیم.
وی افزود: افزایش آپارتمان نشینی حاکی از کم رنگ شدن معماری اسلامی است که معضلات دیگری را به دنبال داشته است چرا که با آپارتمان نشینی محدودیتهایی برای افراد ایجاد میشود و همسایهها دیگر با هم آشنا نیستند و نسبت به حقوق هم بی تفاوت میشوند در حالی که دین اسلام به حقوق همسایهها بر هم تاکید دارد.
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه بیان داشت: در فرهنگ اسلامی همسایهها به هم نزدیک تر هستند و باید با هم مشارکت داشته باشند تا محل سکونت محل آرامش باشد اما در زندگی آپارتمان نشینی محل زندگی به محل دوری همسایهها و اختلافات همیشگی بر سر شارژ ماهیانه، پارکینگ و … تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: همچنین هنر اسلامی در معماری نیز کمرنگ شده و سر در کمتر نهاد و ادارهای طرحهای اسلامی و اسلیمی منقوش شده است.
حجت الاسلام فتح الهی نژاد عنوان کرد: همواره سایر هنرهای اسلامی نظیر خطاطی و خوش نویسی مورد توجه علمای دین بوده در کرمانشاه هم آیت الله نجومی یکی از هنرمندان خط و نقاشی بود که در خطوط ثلث و نستعلیق استاد بود و کتیبههای ارزشمندی از وی به یادگار مانده است.
وی با تاکید بر اینکه نباید هنرهای اسلامی در جامعه ما فراموش شود، اظهار داشت: در حال حاضر تعداد کمی از جوانهای ما دنباله رو هنر خوش نویسی هستند در حالی که اینها هنرهای مفید و اثرگذاری است.
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: همچنین با مرور سبک زندگی اسلامی دیده میشود این سبک کمتر مورد توجه قرار میگیرد تا جایی که جوانان به راحتی حاضر به پذیرش ازدواج آسان با وجود هزینههای بالای زندگی نیستند.
وی افزایش سن ازدواج و آسیبهای اجتماعی را از جمله پیامدهای رویگردانی جوانان از سبک زندگی اسلامی دانست و عنوان کرد: حتی متأهلین از آوردن فرزند خودداری میکنند در حالی که نباید این گونه باشد زیرا در آیندهای نزدیک از نظر جمعیت دچار مشکل خواهیم شد.