مدیر قرآن و حدیث حوزه‌های علمیه کشور از برگزاری هشتمین دوره مسابقات قرآن و حدیث حوزه‌های علمیه کشور به میزبانی کرمانشاه خبر داد.

حجت الاسلام مصطفی رضوی روز در نشست خبری هشتمین دوره مسابقات قرآن و حدیث حوزه‌های علمیه از میزبانی کرمانشاه برای برگزاری این مسابقات خبر داد و اظهار داشت: این مسابقات در تاریخ ۲۳ و ۲۴ اسفندماه امسال در حوزه علمیه امام خمینی (ره) برادران برگزار خواهد شد.

وی افزود: برای نخستین بار در مرحله نهایی مسابقات شاهد مشارکت طلاب ممتاز حوزه‌های علمیه اهل سنت نیز هستیم که در کنار حوزه‌های علمیه شیعی به رقابت خواهند پرداخت.

مدیر قرآن و حدیث حوزه‌های علمیه کشور اظهار داشت: این مسابقات در رشته‌های حفظ قرآن کریم (۵-۱۰-۲۰ و کل) قرائت، تحقیق و ترتیل، خطابه قرآنی، حفظ موضوعی آیات، روایات و معارف، معارف نهج البلاغه در مدرسه علمیه امام خمینی (ره) کرمانشاه خبر داد.

وی بیان کرد: در مرحله مقدماتی این مسابقات حدود ۱۷۰۰ نفر از طلاب حوزه‌های علمیه با هم به رقابت پرداختند که از این میزان ۱۲۳ نفر به مرحله نیمه نهایی راه یافتند و در نهایت در مرحله نهایی ۲۴ نفر موفق شدند حائز رتبه در سه رشته حفظ قرآن کریم ترتیل و تحقیق شوند.

حجت‌الاسلام رضوی تصریح کرد: در این مسابقات ۱۲ نفر از طلاب اهل سنت و ۲۴ نفر از طلاب شیعه در هر رشته به مسابقات بین‌المللی طلاب جهان اسلام را می‌یابند.

وی بیان داشت: رشته خطابه قرآنی به صورت غیرحضوری و با ارسال فایل صورت گرفته است که نفرات برتر در آئین اختتامیه مسابقات معرفی شده و از آن‌ها نیز تقدیر به عمل خواهد آمد.

مدیر قرآن و حدیث حوزه‌های علمیه سراسر کشور تصریح کرد: آئین افتتاحیه این مسابقات با قرائت نفر اول دومین دوره مسابقات بین‌المللی آغاز و سخنرانان این مراسم حجت الاسلام ملکی معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه حجت‌الاسلام لطفیان و حجت‌الاسلام محمدی خواهد بود.

وی یادآور شد: آئین اختتامیه این مسابقات نیز با حضور اساتید، متسابقین و علاقمندان به قرآن کریم در روز ۲۴ اسفند ماه در تالار بهمن دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار می‌شود که سخنرانان این مراسم نیز حجت الاسلام زمانی وماموستا ملأ قادر قادری امام جمعه پاوه خواهند بود.